Hikmicro, betrouwbare thermografische oplossingen.

Met een prioriteit aan onderzoek en ontwikkeling bekrachtigt Hikmicro zijn voortdurende vooruitgang in thermische technologie. Het bedrijf behaalde zijn ISO9001-certificering in 2018, wat zijn quality-first-filosofie vanaf het begin aantoont. Door innovatie voldoen Hikmicro's producten en oplossingen voortdurend aan de uiteenlopende behoeften van individuele, commerciële, industriële en utilitaire klanten over de hele wereld.

Bekijk hier het volledige gamma van Hikmicro!

Overhitting identificeren, geïnstalleerde belasting controleren en fasen vergelijken

Beschadigde bedrading, elektrische componenten en aansluitingen kunnen allerlei problemen veroorzaken. Defecte bedrading of verouderde componenten kunnen leiden tot schade aan de elektronica door overbelasting. Elektrische vonken kunnen grote branden veroorzaken, die materiële schade en zelfs verwondingen bij burgers kunnen veroorzaken. Door het probleem in een vroeg stadium te diagnosticeren, kunnen technici reparaties uitvoeren voordat een totale storing optreedt.

 

Voordeel van een thermische camera?

Bespaar tijd en geld met routine-inspecties, gebruik makende van een warmtebeeldcamera. Zodoende worden verborgen overhittingen in elektrische en mechanische installaties snel aan het licht gebracht, en kunnen problemen tijdig verholpen worden.