Meettoestellen - overzicht

Het aanbod is zorgvuldig uitgekozen met de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen steeds in het achterhoofd, zodat u elke dag kan vertrouwen op correcte en nauwkeurige informatie voor elke opdracht.

 

Download de catalogus Meettoestellen.

 

Flir

FLIR, de afkorting van Forward Looking InfraRed, is bij het groot publiek vooral bekend voor zij n ruim assortiment thermische camera’s en meettoestellen. Bovendien vervaardigen zij ook een waaier aan diagnose- en veiligheidsinstrumenten voor militaire, professionele en privé doeleinden.

Seek

Als het gaat over de nauwkeurige waarneming van warmtemetingen, zorgen de thermische camera’s van Thermal Seek voor de beste resultaten, zowel qua ervaring als visualisatie. Het gamma van deze Amerikaanse fabrikant kan grofweg onderverdeeld worden in twee grote categorieën: Reveal en Compact.

Kyoritsu

Traditie en kwaliteit zijn bij deze Japanse fabrikant met elkaar versmolten. Sinds 1940 maakt Kyoritsu elektronische toestellen die moeten voldoen aan de meest gesofisticeerde industriële behoeften.

Klein Tools

Op en top Amerikaans merk, opgericht in 1857 door toenmalig Duitse immigrant Mathias Klein. Fabrikant van handgereedschap en elektronische testers van de meest hoogstaande kwaliteit. Marktleider op de Amerikaanse markt voor alles wat te maken heeft met handgereedschap.

Turbotech

Merk ontstaan door een hechte samenwerking met Shenzhen Everbest Machinery en CCI nv. In 2000 op de markt gebracht om te kunnen beantwoorden aan de steeds groeiende vraag naar elektrotechnische meetapparatuur van degelijke kwaliteit tegen een competitieve prijs.

Turbopro

Zelfde fabrikant als Turbotech, maar dit gamma bestaat uit toestellen die nog complexere toepassingen kunnen uitvoeren. Vanzelfsprekend is de technische controle op deze toestellen strenger.

Viavi

Afkomstig uit de Verenigde Staten en gespecialiseerd in test- & analysetoestellen voor netwerken zowel in koper als glasvezel. Dit merk tracht, dankzij permanent te investeren in innovaties, de meest performante netwerktesters in de wereld op de markt te brengen.

Metrel

De Metrelproducten bieden oplossingen voor verschillende onderhoudstoepassingen waaronder veiligheidstesten van elektrische installaties en toestellen, het testen van vermogenkwaliteit en het testen van PV-installaties.

Finest

Koreaans merk op wereldniveau in test- en meetapparatuur sinds 1986. Finest streeft onophoudelijk naar perfectie in productontwikkeling, engineering, productie en klantvriendelijkheid.

Electro PJP

Sinds het onstaan in 1979 is Electro PJP fabrikant van meet-/testinstrumenten en -accessoires in het kader van elektrische en elektrotechnische toepassingen.