Nieuws

Een alarmsysteem installeren...

Mag dit?

Er bestaan heel wat spelregels met betrekking tot het plaatsen en het gebruik van een alarmsysteem. Deze regels zijn ook al enkele keren grondig hervormd. We merken dat daardoor veel twijfel is ontstaan, zowel bij de verdelers en bij de installateurs als de gebruikers. In dit artikel vind je meer info omtrent wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

Aiphone GT

Hypermodulaire revisie

De nieuwe GT-serie heeft een volledige  revisie gekregen, waarbij er rekening is gehouden met de wensen van de gebruikers en de technologische evoluties die hun stempel hebben gedrukt op de modulaire videofoniemarkt. Zo is er een nieuwe multi tower module die tot maar liefst 5.000 appartementen met elkaar kan verbinden. De 7” monitor is de referentie van de binnenposten geworden, terwijl er ook een budgetvriendelijke 3,5” variant beschikbaar blijft om de kosten van grote projecten te kunnen drukken. Op beide versies van deze binnenposten is echter de inductieve lus  voorzien voor mensen met gehoorproblemen.  Dankzij de versterkte coverless camera’s van de buitenposten behoren krassen en  condensatie op het cameravenster tot het verleden.

Tenslotte wordt data-overdracht met de Aiphone-systemen aanzienlijk vergemakkelijkt dankzij de NFC-technologie (Near Field Communication) via het mobiele instellingsprogramma voor Android. De gegevens van de gebruikers kunnen bijgevolg op een eenvoudige manier worden verwerkt (tot maximum 500 ID’s per toegangsstation). Heel wat extra troeven voor de  nieuwste generatie van modulaire GT-videofonie!

Ontdek alle nieuwigheden!