Nieuws

Aiphone GT

Hypermodulaire revisie

De nieuwe GT-serie heeft een volledige revisie gekregen, waarbij er rekening is gehouden met de wensen van de gebruikers en de technologische evoluties die hun stempel hebben gedrukt op de modulaire videofoniemarkt. Zo is er een nieuwe multi tower module die tot maar liefst 5.000 appartementen met elkaar kan verbinden. De 7” monitor is de referentie van de binnenposten geworden, terwijl er ook een budgetvriendelijke 3,5” variant beschikbaar blijft om de kosten van grote projecten te kunnen drukken. Dankzij de versterkte coverless camera’s van de buitenposten behoren krassen en condensatie op het cameravenster tot het verleden.

Daarnaast is de data-overdracht met de Aiphone-systemen aanzienlijk vergemakkelijkt door de NFC-technologie (Near Field Communication). Via de Android "GT setup tool" app kunnen met een smartphone gegevens van gebruikers op een eenvoudige manier verwerkt worden (tot maximum 500 ID’s per toegangsstation). De deurposten hebben ook een badgelezer zodat de installateur gemakkelijker en veiliger toegang krijgt tot het configuratiemenu en inwoners met een persoonlijke toegangsbadge binnen kunnen. 

Tenslotte werd de conciërgepost in een nieuw jasje gestoken, met een nieuw 3,5" kleurenscherm voor de visuele identificatie van bezoekers en een receptie-modus om oproepen te filteren en door te schakelen naar de juiste post.

Heel wat extra troeven voor de nieuwste generatie van modulaire GT-videofonie!

Ontdek hier alle nieuwigheden!