Delta Dore - nieuwigheden

 

Delta Dore biedt een eenvoudig domotica concept aan waardoor je met één simpele app je verlichting, verwarming, beveiliging... kan bedienen. Het geeft niet alleen meer comfort en veiligheid aan de gebruiker, maar heeft ook heel wat voordelen voor de installateur. Het systeem is namelijk volledig draadloos en kan dus zonder breekwerk en bekabeling geïnstallleerd worden.

NANOMODULES: Ontdek de allerkleinsten van de grootste innovaties

Dit najaar gaat Delta Dore nog een stapje verder met de lancering van de "Nanomodules". De TYXIA zenders en ontvangers werden volledig vernieuwd om de installatie nog eenvoudiger te maken:

  • De nanomodules passen achter elke schakelaar. Je kan ze in elke inbouwdoos installeren zonder deze te moeten beschadigen of vervangen.

  • De aansluitdraden zijn nu los van de modules, zodat je geen kabels hoeft te isoleren.

  • De aansluiting gebeurt snel en eenvoudig via klemmen.

  • De nanomodules hebben een batterijduur van 5 à 8 jaar.

 

Afstandbedieningen + packs

Daarnaast kregen ook de TYXIA afstandsbedieningen een facelift: fijner, eleganter en economischer... een ware weerspiegeling van de hedendaagse trends. De batterijduur van 10 jaar en de functie "gegevensoverdracht" maken deze producten uniek in hun soort.

Met de komst van deze nieuwigheden werden de packs opnieuw samengesteld. Sneller te selecteren en goedkoper, deze packs zijn ontwikkeld om je werk te verlichten.

 

Wil je meer te weten komen over de laatste Delta Dore nieuwigheden? Neem dan nu een kijkje in onze brochure.