Aiphone, nummer één omtrent video- en parlofonie.

Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlofonie van Aiphone te omschrijven. Dankzij die kerneigenschappen is Aiphone uitgegroeid tot wereldwijde marktleider engerespecteerde producent van intercomsystemen met meer dan 65 jaar ervaring. Vandaag de dag kan je dan ook in meer dan zestig landen terecht om een moderne videofoon of parlofoon van Aiphone aan te schaffen die op vlak van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid niets te wensen overlaat.

Een videofoon of parlofoon van Aiphone

Ontdek met eigen ogen de kwaliteit van een Aiphone videofoon en parlofoon! Laat je bijvoorbeeld inpakken door de innovatieve breedbeeldcamera of door de superhandige smartphone-koppeling… Op elk toestel ontvang je bovendien een garantie van drie jaar! 

Eengezinswoningen

Videofonie / Parlofonie

Appartementen

Videofonie / Parlofonie

Intercom

Videofonie / Parlofonie

CCI nv: exclusieve invoerder van Aiphone.

CCI nv verzorgt al meer dan vijftig jaar de exclusieve import van Aiphone toestellen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de videofonie en parlofonie van Aiphone garanderen we elke klant een kwaliteitsvolle en doeltreffende ondersteuning. Wens je meer informatie of advies over een videofoon of parlofoonvan Aiphone? Aarzel dan niet om contact op te nemen met CCI nv! Ons team is altijd bereikbaar voor vragen en problemen rond de samenstelling, installatie en activatie van een Aiphone-toestel.